Publicat 19/7/2019 10:45:44 +02:00CET

Sónar celebra el segon dia de festival amb Stormzy i Acid Arab aquest divendres

Stormzy
FESTIVAL SÓNAR

Tindrà l'estrena mundial de Holly Herndon i la crítica social de Los Voluble

BARCELONA, 19 jul. (EUROPA PRESS) -

El Sónar de Barcelona celebrarà aquest divendres el segon dia de festival amb Stormzy i Acid Arab com a caps de cartell del Sónar de Nit, que tindrà lloc al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

En substitució d'A$AP Rocky --que ha cancel·lat la seva gira europea perquè continua en retenció preventiva a Estocolm-- Stormzy encapçalarà aquest divendres l'escenari principal de la secció nocturna del Sónar.

L'artista londinenc de grime i R&B ha aconseguit ser l'autor del primer disc grime que ha encapçalat les llistes d'èxits del Regne Unit i el primer solista britànic de color com a cap de cartell en l'últim festival de Glastonbury.

Un altre protagonista de la nit serà el duo parisenc Acid Arab, una de les forces més destacades de l'electrònica francesa, encarnada per Guido Minisky i Hervé Carvalho.

Els col·laboradors presentaran el seu poderós directe, basat en un imaginatiu joc de llums i imatges que amplifica el seu house oriental, en una actuació en la qual el duo pot estrenar alguns dels nous 'tracks' en els quals estan treballant.

SÓNAR DE DIA

Seran protagonistes del Sónar de Dia l'estrena mundial de l'aposta de Holly Herndon amb el seu xou d'intel·ligència artificial, així com el piano electrònic de Druce Brubaker & Max Cooper, i l'electro espiritual del sirià Káryn.

També, la proposta trance de l'italià Lorenzo Senni amb 'XAllegroX / The Shape Of Trance To Come'; l'electro llatí de Lao&Wasted Fates, i el house de primer nivell de Maya Jane Coles.

Destacarà l'actuació de Los Voluble: 'Flamenco Is Not a Crime' plena d'una crítica social àcida; i també en la nòmina local, hi haurà presents el dissenyador de sons Diego Navarro amb una proposta entre el directe i el dj set; el barceloní Karcelen amb els seus sets de downtempo ambiental, i el dj madrileny Agustín Gómez 'Cascales', també redactor en cap de la revista 'Shangay Express'.

També, l'instrumentista barceloní Shelly; la pianista de formació clàssica Ylia, el raper andalús Dellafuente; Roman Daniel 'Mans O' amb nou single; el grup eivissenc Aleesha, i la filla de Verónica Forqué, María Forqué, com a carismàtica Virgen María.