Publicat 4/11/2019 16:45:25 +01:00CET

Shakira protagonitza un documental sobre la seva última gira mundial 'El Dorado World Tour'

Cartell del llargmetratge 'Shakira en concierto: El Dorado World Tour'
GLOBALLY

BARCELONA, 4 nov. (EUROPA PRESS) -

Shakira protagonitza el llargmetratge 'Shakira en concierto: El Dorado World Tour', que s'estrenarà el 13 de novembre als cinemes espanyols i es projectarà només una nit, com han anunciat els organitzadors en la presentació de la peça aquest dilluns.

El documental, dirigit per la mateixa cantant i el director James Merryman, transporta l'espectador a l'última gira mundial de Shakira per 22 països, amb escenes inèdites entre bastidors narrades per la mateixa cantant i una reproducció del seu concert a Los Angeles.

La peça està molt pensada per als seguidors que no han pogut viure l'experiència d'un concert de la cantant colombiana establerta a Barcelona.

El documental mostra a la cantant envoltada dels seus fills i de la seva família, i està marcat per moltes emocions, d'ella i dels seus seguidors, que Shakira valora com un públic molt fidel.

Es reflecteix la seva capacitat multitasca, perquè que la cantant canta, balla, pensa en les seves escenografies, la il·luminació i altres qüestions de producció dels seus espectacles.

Mostrar el procés creatiu és un dels objectius del documental, que traurà a la llum tots els passos necessaris per dur a terme un espectacle musical com els de Shakira.