Publicat 15/9/2020 13:46:51 +02:00CET

Set detinguts més en el dispositiu contra els robatoris al Masnou

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.
MOSSOS D'ESQUADRA - Archivo

BARCELONA, 15 set. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra han detingut set joves més en el dispositiu per prevenir robatoris que s'ha desplegat al Masnou (Barcelona) i el recompte total augmenta a 22 detinguts, segons un comunicat del cos aquest dimarts.

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local del Masnou van engegar a mitjans d'agost un dispositiu conjunt amb l'Àrea Regional de Recursos Operatius (Arro) contra l'increment d'incidents i fets delictius, principalment robatoris amb violència que protagonitzen alguns joves a l'estació de Renfe i al passeig marítim.

En la primera fase del dispositiu van arrestar 15 joves per diferents delictes, la majoria contra el patrimoni.

En un dels casos de la segona fase, van sorprendre uns joves el 7 de setembre mentre fugien després de cometre un robatori en una ferreteria del municipi, que també van ser relacionats amb un altre robatori de la mateixa nit en una perruqueria, i un altre incident van arrestar un altre noi per una agressió amb un ganivet a la plaça Ramón y Cajal.

Després d'una investigació de la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra, van detenir tres joves més per un delicte de furt i un altre robatori amb violència i intimidació, en el qual les víctimes eren menors d'edat.

Els detinguts --dos han ingressat a la presó-- són homes majors d'edat, de nacionalitats marroquina i espanyola, veïns del Maresme (Barcelona) i amb antecedents policials.

Contador