Publicat 20/1/2019 18:52:55 +01:00CET

El Servei Catal de Trnsit i l'Ajuntament d'Igualada signen un conveni de seguretat vial

El conseller d'Interior, Miquel Buch, i l'alcalde d'Igualada, Marc Castells
CONSELLERIA DE INTERIOR

BARCELONA, 20 gen. (EUROPA PRESS) -

El conseller d'Interior, Miquel Buch, i l'alcalde d'Igualada, Marc Castells, han signat aquest diumenge al matí un conveni marc de collaboració en seguretat vial entre el Servei Catal de Trnsit (SCT) i el consistori per desenvolupar una participació més efectiva en matria de seguretat vial.

En un comunicat aquest diumenge, el departament d'Interior ha informat que aquest conveni est en la línia de cooperació que estableix el Pla de Seguretat Vial 2017-2019 entre el SCT i els ajuntaments.

El conveni permet concretar i actualitzar la collaboració i disposa de set annexos, entre els quals s'inclou un Pla local de seguretat vial, de cessió de cinemmetre, de cessió d'etilmetre, de cessió de kits de drogues, de Parc Infantil de Trnsit de bicicletes i de Parc Infantil de Trnsit de ciclomotors i d'adhesió al Siavt.

Igualada mantindr també la vigncia dels convenis específics signats el 2001 per cessió de cinemmetres i etilmetres i el 2008 pel Pla Local de Seguretat Vial.

En virtut de l'acord, el SCT oferir assistncia tcnica en matria de seguretat vial en el municipi i es compromet a planificar els directius de les policies locals en l'mbit urb i a cedir temporalment els materials per efectuar controls (etilmetres, cinemmetres) o bé realitzar parcs infantils de trnsit a les escoles.

I, per la seva banda, l'Ajuntament d'Igualada es compromet a comunicar les dades d'accidents de trnsit amb víctimes, dels quals es va registrar 4 ferits greus el 2017 i 10 el 2018, encara que no han tingut cap víctima mortal en els dos últims anys.

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- Barcelona analitza la presència de Covid-19 en les aigües residuals i de bany

 2. 2

  Fecasarm urgeix l'Ajuntament de Barcelona a acceptar la petició per ampliar l'horari de terrasses

 3. 3

  El Delta de l'Ebre (Tarragona) registra un màxim històric de cries de flamenc

 4. 4

  Registrada una explosió a la zona del port de Beirut (Líban)

 5. 5

  En estat greu una dona atropellada per un cotxe a Barcelona