Publicat 1/12/2019 12:16:09 +01:00CET

La sèrie 'Oh my goig!' i el programa '30 minuts', entre els 13 premiats pel Zoom Festival

Premiats pel Zoom Festival 2019.
ZOOM FESTIVAL

BARCELONA, 1 des. (EUROPA PRESS) -

La XVII edició del Zoom Festival, el Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya, ha repartit aquest dissabte un total de 13 guardons a algunes de les produccions televisives més populars, com la sèrie 'Oh my goig' i el programa '30 minuts', ha informat l'organització.

La gala dels premis ha comptat amb la presència de les conselleres d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, i de Salut, Alba Vergés, així com amb l'alcalde d'Igualada (Barcelona), Marc Castells.

La pel·lícula alemanya 'Rufmord', de la productora Hager Moss Film Gmbh, ha rebut el premi al millor format de ficció pel seu "rerefons temàtic actual", ha indicat el jurat.

'30 minuts', un dels programes més veterans de TV3, ha guanyat el guardó al millor format informatiu, i el jurat ha assegurat que "ha mostrat l'actualitat amb reportatges que, a part d'informació, aporten reflexió".

La sèrie de Betevé 'Oh my goig!', considerada pel jurat "una aposta necessària i sense pèls a la llengua", ha rebut el premi al millor format cultural i divulgatiu.

Pel que fa a l'entreteniment, el premi al millor format ha estat lliurat a dues obres: el programa britànic 'Drag SOS' de Hattrick Entertainment i Channel 4, i la producció 'El cielo puede esperar' de Movistar+ i Lacoproductora.

'Le ragazze mondiali', un documental que va mostrar els esforços de les jugadores de l'equip de futbol femení italià en el Campionat Mundial Fifa 2019, ha guanyat el guardó al millor format d'esports.

A més a més, la presentadora Mari Pau Huguet ha estat homenatjada amb el premi d'Honor a la trajectòria; la comunicadora Candela Figueras, amb el premi Auguri Sita Murt, i els 'influencers' Luc Loren i Pau Clavero, amb el premi al millor 'youtuber' i al millor 'instagramer', respectivament.

El Premi D.O Catalunya al millor format de televisió català ha estat per al programa 'El brot, 25 passajades literàries breus', i el premi del públic se l'ha endut l'episodi pilot 'Com a casa'.