Sergio Dalma publicarà el tema 'Donna', primer avanç del seu nou disc

Publicat 17/9/2019 14:01:29CET
Sergio Dalma llançarà el single 'Donna', primer avanç del seu nou disc
SONY MUSIC

BARCELONA, 17 set. (EUROPA PRESS) -

El cantant català Sergio Dalma publicarà el 27 de setembre la cançó 'Donna', el primer avanç del seu nou disc, ha informat la discogràfica Sony Music en un comunicat aquest dimarts.

Aquesta cançó és un homenatge a la dona, a totes les dones, "siguin com siguin i vinguin d'on vinguin", ha explicat l'artista, que ha preparat una cançó inèdita que també celebra el passat, el present i el futur.

El tema, que sortirà un dia abans del seu aniversari, compta amb la participació d'Andrés Dvicio, mentre que el disc complet serà l'àlbum de celebració dels 30 anys de carrera de Sergio Dalma, del qual encara no es coneix ni el títol ni la data de publicació.

Serà "un disc molt especial" en el qual repassarà la seva trajectòria a través de 13 cançons que l'han acompanyat durant aquest temps, una selecció personal de cançons que Dalma versionarà i adaptarà a l'actualitat.

Tot i això, el cantant no ha volgut deixar passar l'oportunitat de presentar música nova als seus seguidors, de manera que el disc comptarà amb tres temes inèdits.