Sergio Dalma anuncia la gira de celebració dels seus 30 anys de música

Publicat 31/10/2019 18:44:02CET
SERGIO DALMA (arxiu)
EUROPA PRESS - Archivo

MADRID, 31 oct. (EUROPA PRESS) -

El cantant català Sergio Dalma celebrarà trenta anys de carrera musical amb '30... y tanto', un nou àlbum que veurà la llum el proper 8 de novembre mitjançant Sony Music.

Aquesta presentació precedeix al començament de la seva nova gira, de títol homònim, de la qual s'anuncien ara les primeres dates i ciutats per tota Espanya.

"S'estendrà fins a finals d'any i arribarà també a Llatinoamèrica, per poder celebrar com toca aquest 30 aniversari", apunta el comunicat.

La gira arrencarà el 24 de gener a l'Auditori Víctor Villegas de Múrcia i prosseguirà per València (25 de gener, Palau de les Arts), Sant Sebastià (1 de febrer, Kursaal), Albacete (8 de febrer, Palau de Congressos) i farà doblet a l'Auditòrium de Palma de Mallorca els dies 13 i 14 de febrer.

Després serà el torn de Granada (21 de febrer, Palau de Congressos), Bilbao (23 de febrer, Teatro Arriaga), Madrid (1 de març, Teatro Real), Alacant (7 de març, Auditori Diputació Alacant), Gijón (13 de març, Teatro de la Laboral) i Las Palmas (22 de març, Auditori Alfredo Kraus).

Es confirmen també dates a Saragossa (27 de març, Sala Mozart), Barcelona (18 i 19 d'abril, Auditori del Forum), Màlaga (28 i 29 d'abril, Teatre Cervantes), Vigo (8 de maig, Auditori Mar de Vigo) i la Corunya (9 de maig, Palacio de la Ópera).