Publicat 14/6/2019 19:50:14 +02:00CET

La seqüela d''El conte de la serventa', de Margaret Atwood, es publicarà a Espanya el 12 de setembre

La seqüela de 'El conte de la criada', de Margaret Atwood, es publicarà a Espanya el 12 de setembre
SALAMANDRA

MADRID, 14 juny (EUROPA PRESS) -

La novel·la 'Los testamentos', seqüela de 'El conte de la serventa, de Margaret Atwood, es publicarà en castellà el 12 de setembre del 2019, l'endemà passat del seu llançament internacional en llengua anglesa.

Segons ha anunciat l'editorial Salamandra, en aquesta novel·la, Atwood reprendrà la història d'Offred quinze anys "després que s'endinsés en el desconegut".

"Atwood respon les preguntes que han captivat els seus lectors durant dècades", han assenyalat des de Salamandra, i ha apuntat també al fet que la història s'explicarà a través de tres narradores del món de Gilead.

La portada de 'Los testamentos' representa una de les dones d''El conte de la serventa' amb el seu habitual barret blanc i túnica, encara que, en aquest cas, de color verd --pel vermell de l'anterior novel·la--.

"Benvolguts lectors i lectores: les vostres preguntes sobre Gilead i el seu funcionament intern han estat la font d'inspiració d'aquest llibre. Bé, gairebé tot! L'altra és el món en el qual vivim", ha declarat Atwood.