Publicat 30/1/2019 18:57:35 +01:00CET

SAP-FEPOL diu que a l'Anoia hi van haver morts en accidents de trànsit el 2017 i 2018

Carretera (arxiu)
EUROPA PRESS - Archivo

LLEIDA, 30 gen. (EUROPA PRESS) -

La Secretaria de l'Especialitat de Trnsit del Sindicat Autnom de Policia (SAP-FEPOL) ha detectat "errors" en les dades de sinistralitat facilitades pel Servei Catal de Trnsit (SCT) el dilluns sobre la comarca de l'Anoia (Barcelona), que figura sense morts el 2017 i 2018, i segons les seves prpies dades, van morir set persones el 2017 i sis el 2018.

"Segons el llibre d'accidents del Sector de Trnsit d'Igualada al qual ha tingut accés aquesta organització sindical, durant l'any 2017 es van produir sis accidents amb el fatídic resultat de set persones mortes, mentre que durant l'any 2018 es van produir quatre accidents, en els quals sis persones van perdre la vida", ha assegurat el sindicat aquest dimecres a la seva pgina web.

"Des del SAP-FEPOL no volem pensar que el presumpte criteri estadístic utilitzat, respongui al fet que el Sector de Trnsit d'Igualada --dins del qual hi ha l'Anoia-- sigui un dels sis sectors que la Comissaria General de Mobilitat té previst tancar", afirma l'organització.

El sindicat considera que seria difícil justificar tancar un sector de trnsit que, segons les dades a les quals afirma haver tingut accés, "compta amb el fatal recompte de tretze (13) persones mortes en els dos últims anys".

Amb aquest argument, el Sindicat Autnom de Policia (SAP-FEPOL) insta la Comissaria General de Mobilitat del cos de Mossos d'Esquadra i el Servei Catal de Trnsit (SCT) a revisar tots els balanos publicats no només de l'Anoia, sinó de tota la xarxa viria catalana, en previsió que els errors detectats a Igualada, no s'hagin repetit a d'altres sectors.

el més llegit

 1. 1

  AMP.- Coronavirus.- Mor l'expresident del Port de Barcelona Joaquim Tosas

 2. 2

  AMP.- Coronavirus.- Granollers (Barcelona) adapta un pavelló perquè persones sensellar passin el confinament

 3. 3

  Grup Sagardi repartirà 5.000 menjars diaris a persones majors de Barcelona

 4. 4

  Granollers (Barcelona) adapta un pavelló per a persones sensellar infectades per coronavirus

 5. 5

  Trump amenaça amb no destinar més fons a l'OMS perquè "estan molt centrats en la Xina"