Publicat 27/7/2020 21:32:52 +02:00CET

Sánchez veu "desajustada" la decisió del Regne Unit i assegura que treballaran per a una rectificació

   MADRID, 27 jul. (EUROPA PRESS) -

   El president del Govern central, Pedro Sánchez, ha dit aquest dilluns que la decisió del Regne Unit d'aconsellar evitar tot viatge no essencial a Espanya és "desajustada" des del punt de vista epidemiològic i ha recalcat que l'Executiu està en contacte amb les autoritats britàniques perquè reconsiderin la seva decisió.

   "Les decisions del Regne Unit estan sent desajustades, molts territoris tenen una incidència acumulada de contagi inferior fins i tot a la mitjana europea, i també a la del Regne Unit", ha dit en declaracions a Telecinco recollides per Europa Press.

   En aquesta línia, ha explicat que el Govern central està parlant amb les autoritats del Regne Unit perquè tornin a plantejar-se aquesta "desajustada" decisió des del punt de vista de criteris epidemiològics, amb una incidència "molt baixa" en la major part del territori.

   En aquest sentit, ha posat en valor la protecció i exercici de traslladar un missatge de seguretat quant a l'emergència sanitària que ha fet el sector turístic.

Contador