Publicat 18/6/2019 20:17:44 +02:00CET

Sánchez insta a no fer "ni un pas enrere" en la lluita contra el canvi climàtic

Sánchez urge a no dar "ni un paso atrás" en la lucha contra el cambio climático
TWITTER

MADRID, 18 Juny (EUROPA PRESS)

El president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, ha urgit aquest dimarts a no fer "ni un pas enrere" en la lluita contra el canvi climàtic, un fenomen convertit ja en "emergència", segons el parer del líder del PSOE.

Per il·lustrar l'emergència que representa ja el canvi climàtic, Sánchez ha compartit en el seu perfil de les xarxes socials una foto que s'ha fet viral on hi mostra uns gossos tirant d'un trineu a Groelandia amb les potes submergides en aigua procedent d'un abrupte derretiment de la superfície.

"Aquesta imatge de Groenlàndia col·loca davant els nostres ulls l'emergència a la qual ens enfrontem. Governs i societat hem de treballar units per frenar les conseqüències de la crisi climàtica. Aconseguir-ho està en les nostres mans. No podem fer ni un pas enrere", ha escrit Sánchez en el seu perfil de Twitter.

La imatge compartida pel president la va fer el científic Steffen Olsen, científic de l'Institut Meteorològic de Dinamarca, quan participava en una missió al nord-oest de Groelandia consistent en la recuperació de material col·locat pels seus col·legues al gel marí.

Olsen va difondre a les xarxes socials la fotografia que va prendre el passat 13 de juny i va advertir que les comunitats locals d'aquesta zona de Groelandia depenen del gel marí per al transport, la caça i la pesca.