Publicat 20/8/2019 12:21:05 +02:00CET

Salvini defensa la seva "fermesa" davant dels "suposats malalts i menors" de l'Open Arms

Matteo Salvini
Fabio Sasso/ZUMA Wire/dpa

ROMA, 20 ago. (EUROPA PRESS) -

El ministre de l'Interior italià, Matteo Salvini, ha tornat a defensar aquest dimarts la seva "fermesa" davant del vaixell de rescat Open Arms i els "suposats malalts i menors" que hi ha a bord.

"La línia de fermesa és l'única manera d'evitar que Itàlia torni a ser el camp de refugiats d'Europa, com queda demostrat en aquestes hores amb el vaixell de l'ONG espanyola dels suposats malalts i els suposats menors", ha escrit Salvini en el seu Twitter.

"I estic convençut que aquesta és l'opinió de la majoria dels italians", ha defensat Salvini, qui s'ha mostrat orgullós del que s'ha fet fins ara, "de vegades contra tot i tothom, per defensar les fronteres i la seguretat del meu país".

L'Open Arms porta des de divendres passat davant les costes de l'illa italiana de Lampedusa després que un tribunal de Roma tirés per terra el decret de Salvini contra les ONGs de rescat al Mediterrani.

L'ONG espanyola insisteix que els migrants i refugiats que continuen a bord --molts d'ells han hagut de ser evacuats per motius de salut en els darrers dies-- siguin desembarcats a Lampedusa.