Actualitzat 16/02/2015 15:33

Salut i el Banc dels Aliments s'uneixen per la seguretat alimentària d'aliments aprofitats

Boi Ruiz
Foto: EUROPA PRESS

BARCELONA, 16. (EUROPA PRESS)

La Conselleria de Salut de la Generalitat i la Federació Catalana de Bancs dels Aliments intensificaran la seva col·laboració per promoure la seguretat dels aliments dirigits a persones en risc d'exclusió social i lluitar contra la despesa alimentària.

   El conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz, i el president de la Federació Catalana de Bancs dels Aliments, Joan Ramon Saura, han signat un conveni aquest dilluns per millorar la informació i aprofitament d'aliments entre els restaurants, empreses de distribució, comerç i entitats socials.

    Les dues institucions treballen des de fa temps en aquesta matèria a través de l'elaboració d'una guia de pràctiques correctes d'higiene per l'aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i el comerç minorista, així com materials didàctics per reduir la despesa d'aliments.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés