Publicat 12/3/2020 13:01:38 +01:00CET

La Sala Beckett redueix l'aforament a un terç de l'habitual

Respresentació a la Sala Beckett.
NOEMI ELIAS - Archivo

BARCELONA, 12 mar� (EUROPA PRESS) -

La Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia manté les funcions de 'La morta' de Pompeu Crehuet previstes per a aquests dies, però redueix l'aforament del teatre a un terç de l'habitual a causa del coronavirus.

Així ho ha informat aquest dijous la sala en un comunicat en el qual ha indicat que adaptaran la seva activitat a "les properes indicacions que es derivin de les mesures de contenció del virus".

La Generalitat va anunciar aquest dimecres que des d'aquest dijous i durant els propers 15 dies les activitats col·lectives que impliquin més de 1.000 persones s'hauran d'ajornar o suspendre; i que si l'aforament és inferior a 1.000 persones només es podran celebrar si s'ocupa menys d'un terç de la capacitat de la sala.

Aquesta mesura afecta esdeveniments culturals, religiosos i d'oci, tant privats com públics, i els esdeveniments esportius, que s'hauran de fer a porta tancada, excepte si hi participen menors d'edat, que podran anar acompanyats.

De les tres sales de teatre de Barcelona amb capacitat per a més de 1.000 persones (el Teatre Victòria, el Tívoli i el Coliseum), només el Victòria ha anunciat que suspèn les funcions --'Res és impossible', del Mago Pop--; mentre que la resta anunciaran la seva decisió pròximament.

Contador