Actualitzat 07/06/2023 16:25

La Sala Beckett crea un protocol per abordar les violències sexuals i l'LGTBI-fòbia

Imatge de la Sala Beckett
SALA BECKETT

BARCELONA, 7 juny (EUROPA PRESS) -

La Sala Beckett de Barcelona ha creat un protocol amb l'objectiu de respondre a situacions de violència sexual i LGTBI-fòbia en espais físics o que es puguin relacionar amb el teatre, informa en un comunicat aquest dijous.

Així, l'aplicació del protocol té en compte tots els espais --físics, interns, externs, presencials i virtuals-- de la sala i abasta totes les persones vinculades amb la Beckett.

Per tant, s'hi pot acollir qualsevol persona amb vinculació amb la sala que hagi patit algun tipus de violència sexual o LGTBI-fòbia dins els espais de la Beckett, en activitats organitzades per la sala i en espais i activitats externes.

La Beckett ha habilitat dues vies de contacte per acollir-se al protocol i fer arribar una queixa o denúncia: la bústia de correu electrònic puntlila@salabeckett.cat i bústies físiques disposades a diferents espais de la sala.

Ha establert una Comissió d'Abordatge que serà l'encarregada de garantir la correcta aplicació del protocol i la confidencialitat de la persona agredida, gestionarà tots els casos i donarà resposta individualitzada als afectats.
www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2023 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés