Sabina es troba a l'UCI i la seva situació és "estable", segons el comunicat mèdic

Actualitzat 13/2/2020 18:03:21 CET
Ricardo Rubio - Europa Press

MADRID, 13 febr. (EUROPA PRESS) -

Joaquín Sabina es troba a la unitat de cures intensives (UCI) i la seva situació és "estable" després d'haver estat operat a causa d'un hematoma intracranial, segons el comunicat mèdic de l'Hospital Ruber Internacional, on es troba ingressat des de dimecres a la nit, després d'haver patit una caiguda durant el concert que oferia a Madrid.

Segons aquest comunicat mèdic, al qual ha tingut accés Europa Press, Sabina ha ingressat a l'hospital aquest dimecres 13 de febrer "després d'haver patit una caiguda accidental".

El cantant presentava un "traumatisme d'espatlla esquerra, toràcic i cranioencefàlic" i ha estat intervingut quirúrgicament per dur-li a terme una "evacuació de l'hematoma intracranial a l'hemisferi dret". El nou comunicat mèdic es farà d'aquí 24 hores, segons afegeix l'informe.

El cantant andalús va patir l'accident cap a les 21.00 hores, 30 minuts després de començar el concert, mentre es trobava sobre l'escenari i pronunciava unes paraules per presentar la mítica cançó de 'Mediterráneo'.

En aquest moment, va ensopegar i va caure al fossat, la zona que separa l'escenari del públic, per la qual cosa es va donar un cop fort. Immediatament el personal mèdic del recinte el va atendre i el cantant va ser traslladat a un centre hospitalari de Madrid.

Contador