Rubí (Barcelona) proposa crear una xarxa internacional de ciutats d'art urbà

Publicat 6/2/2020 15:50:45CET
L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i l'edil Moisés Rodríguez, amb l'alcalde de Vigo, Abel Caballero, i la presidenta de la Diputació de Pontevedra, Carmela Silva.
CONCELLO DE VIGO

RUBÍ (BARCELONA), 6 febr. (EUROPA PRESS) -

L'alcaldessa de Rubí (Barcelona), Ana María Martínez, ha proposat crear una xarxa internacional de ciutats de color, que concentri aquelles localitats que fomentin l'art urbà amb grafitis a murals, parets, façanes i altres espais de les localitats.

Així ho ha traslladat a l'alcalde de Vigo, Abel Caballero, que al seu torn és president de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), ens pel qual ha suggerit canalitzar aquesta proposta, ha informat el consistori català aquest dijous en un comunicat.

Martínez ha indicat que la idea és que es doni cabuda a tots els municipis que destaquin pel seu color social, cultural i industrial i estigui liderada per la ciutat gallega, que des del 2015 compta amb la iniciativa 'Vigo Cidade de cor' (en gallec, 'Vigo ciutat de color') que promou la transformació de l'espai públic mitjançant aquestes creacions artístiques urbanes.

Contador