Publicat 20/9/2019 13:55:22 +02:00CET

Rosalía esgota les entrades per al seus concerts a Barcelona i Madrid en menys de dues hores

Concerts de Rosalía a Barcelona i Madrid
LIVE NATION

BARCELONA, 20 set. (EUROPA PRESS) -

La cantant catalana Rosalía ha esgotat en menys de dues hores les entrades per als seus concerts a Barcelona i a Madrid al desembre, ha informat la promotora Live Nation en un comunicat.

"Ho sentim! Actualment no hi ha entrades disponibles. Comprova més tard si s'han afegit més entrades", ha avisat la plataforma de Live Nation al seu web el matí d'aquest divendres, després que quedés col·lapsada pels fans en alguns moments.

Rosalía té previstos dos únics concerts el 7 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona i el 10 del mateix mes al Wizink Center de Madrid dins de la seva gira de 'El mal querer'.

QUEIXES I FRUSTRACIÓ

Després del que va passar aquest dimecres en la prevenda, en què milers de fans es van queixar que les entrades s'havien esgotat en tot just un parell de minuts, en la segona i última oportunitat per comprar-les ha passat el mateix que el dimecres.

Allò que a primera hora era nerviosisme il·lusionat, s'ha convertit ràpidament en frustració en no poder comprar les entrades desitjades.

"On són les entrades?", s'han preguntat els fans a Twitter, i s'han queixat pel temps d'espera en la cua virtual per després, arribat el moment, trobar el cartell d'entrades no disponibles.

Els laments s'han acumulat a les xarxes socials, on molts han assenyalat que ja hi ha entrades en llocs de revenda però molt més cares, mentre d'altres han reclamat segones dates en tots dos recintes per atendre la demanda.