Rosalía es converteix en l'artista espanyola més escoltada a Spotify amb 14 milions d'oients mensuals

Publicat 17/7/2019 17:58:02CET
Rosalía actua en el Mad Cool de Madrid en l'IFEMA de Madrid .
Ricardo Rubio - Europa Press

MADRID, 17 jul. (EUROPA PRESS) -

Rosalía s'ha convertit en la cantant espanyola més escoltada a nivell mundial a Spotify, amb catorze milions d'oients mensuals, després del llançament del seu últim àlbum 'Fucking Money Man' el passat 3 de juliol, i supera així Enrique Iglesias, l'artista espanyol més popular a la plataforma fins aquest moment.

Així, els països on la cantant catalana és més popular són Espanya, Mèxic, els Estats Units, l'Argentina i Xile, segons ha informat la plataforma musical.

Dels dos temes inclosos en el seu últim àlbum, 'Milionària' és la cançó més escoltada pels usuaris d'Spotify a Espanya, perquè acumula més de vuit milions de reproduccions en dues setmanes i se situa en les primeres posicions del top 50 nacional.

Així mateix, els Estats Units, Mèxic, el Brasil i Alemanya són alguns dels altres països on més s'escolta aquest single.

'Milionària', el primer tema de Rosalía en català, i 'Dio$ No$ Libre del Dinero', l'altra cançó inclosa en el seu nou recopilatori, formen part del rànquing de les deu cançons més populars de l'artista a Spotify; mentre que 'Con Altura' es manté en el top 50 global de l'aplicació i supera els 176 milions de reproduccions.

En aquest sentit, per commemorar l'"èxit" de 'Con Altura', Spotify ha creat la llista de reproducció 'This Is Rosalía', que recopila els temes més destacats de l'artista, i ha anunciat que s'incorporarà al cartell de '¡Viva Latino! Live Miami', el concert amb el qual la plataforma retrà homenatge a la música llatina i a la llista de reproducció '¡Viva Latino!'.