Publicat 15/11/2019 12:12:28 +01:00CET

Rosalía i Alejandro Sanz triomfen en els Grammy Llatins

Rosalía durant una actuació (Arxiu)
CEDIDA POR LOS40 MUSIC AWARDS

MADRID, 15 nov. (EUROPA PRESS) -

Rosalía i Alejandro Sanz van ser dos dels triumfadors dels Grammy Llatins 2019 que es van celebrar a Las Vegas, després d'aconseguir tres premis que, en el cas de l'artista catalana, se sumen a dos més que ha aconseguit en categories tècniques.

"Com a músic no hi ha res que et doni més orgull que un Grammy, és el millor que et pot passar", ha assenyalat Rosalía en pujar a recollir un dels seus premis, el de millor cançó urbana per 'Con altura' juntament amb J Balvin. Els altres dos premis han estat els d'àlbum de l'any i millor àlbum pop vocal contemporani, tots dos per 'El mal querer'.

Durant el seu discurs d'agraïments, Rosalía ha protagonitzat un dels moments divertits de la gala en barrejar l'anglès amb l'espanyol. 'El mal querer' s'ha endut, a més a més, altres premis en les categories de millor disseny de portada i millor enginyeria d'enregistrament per a un àlbum.

Un altre dels triumfadors de la nit ha estat Alejandro Sanz, qui ha guanyat tres Grammys per l'enregistrament de l'any i millor cançó pop --gràcies a 'Mi persona favorita', al costat de Camila Cabello-- i el de millor vídeo musical versió llarga per 'Lo que fui es lo que soy'.

Altres premiats han estat Bad Bunny --en la categoria de millor àlbum de música urbana--, Andrés Calamaro --millor àlbum pop rock, millor cançó rock i millor àlbum de 'merengue'-- o Juan Luis Guerra --millor àlbum contemporani i fusió tropical i millor cançó tropical--, entre d'altres.