Publicat 27/1/2014 12:49:15 +01:00CET

Roger Pera deixa el musical 'Germans de Sang' per malaltia

Roger Pera y Sergi Zamora se reencuentran como 'Germans de sang'
EUROPA PRESS

BARCELONA, 27 gen. (EUROPA PRESS) -

El musical 'Germans de Sang' continuarà representant-se al teatre del Raval de Barcelona malgrat la baixa de l'actor protagonista Roger Pera que, a causa de la malaltia depressiva que té, no es va presentar a la funció d'aquest dissabte per segona vegada, el que va provocar la seva suspensió immediata.

En una entrevista de Rac 1 recollida per Europa Press, el director de la peça, Ricard Reguant, ha relatat que dissabte l'equip va sortir a donar explicacions: "No podíem seguir tapant un fet tan evident, no podíem seguir dient que estava malalt, simplement, sinó que havíem de donar la cara per respecte a la gent".

Poc més d'una setmana després de l'estrena de l'obra, els responsables de la companyia han substituït el protagonista per un altre actor, que ja ha interpretat dues vegades el paper de Pera enmig de forts aplaudiments del públic, ha comentat el director.

El director ha lamentat que l'actor pateix una situació d'angoixa i depressió que el porta a tancar-se en un hotel o pensió i que, de moment, el manté en parador desconegut, tot i que pel servidor del 'Whatsapp' saben que la seva connexió telefònica és freqüent.

La companyia va justificar la primera absència de l'actor al·legant que aquest havia patit un accident: "Però dissabte decidim no mentir més i dir la veritat que sabíem i que ens afectava a tots", ha assenyalat el director, que ha remarcat que Pera és molt bo i generós.

"La companyia plorava, i no va poder seguir parlant amb el públic; és una situació molt dura i forta", ha observat Reguant, que ha evitat culpar l'actor de la seva afectació, justificant que el que li passa a Pera, aquest no ho controla.