El riu Clariano es desborda al seu pas per Ontinyent (València)

Publicat 12/9/2019 12:14:58CET
El riu Clariano es desborda al seu pas per Ontinyent
AVAMENT

VALÈNCIA, 12 set. (EUROPA PRESS) -

El riu Clariano s'ha desbordat al seu pas per la localitat valenciana d'Ontinyent a causa de la depressió atmosfèrica en nivells alts (DANA) que està afectant la meitat sud de la Comunitat Valenciana, cosa que ha portat a desallotjar el veïnat del carrer Cantereria, segons ha informat la Policia Local.

Així mateix, a les 07.10 hores ha quedat tallada la via fèrria entre Ontinyent i Agullent per acumulació d'aigua, per la qual cosa els viatgers estan sent traslladats per carretera.

A més a més, estan tallades la CV-655 (Pou Clar-Fontanars), CV-650 (Bricorama), Avinguda del Tèxtil, Camí Vell de Xàtiva, Cantereria, Carril, Carretera de l'Altet a la Clariana, Camí Vell Agullent, Camí dels Pressos, CV-81 (Ontinyent-Bocairent), segons ha informat l'Ajuntament.

En aquests moments quatre dotacions de bombers estan treballant en col·laboració amb la Policia Local en aquest barri, el més afectat per l'aigua. Els efectius estan treballant per garantir la seguretat dels veïns i miren d'estabilitzar la situació. Els accessos a les zones inundades estan tancats.

De la mateixa manera, la circulació entre les estacions de La Encina i La Font de la Figuera es troba interrompuda per condicions meteorològiques adverses, ha informat Renfe.

Els bombers de la Diputació d'Alacant han dut a terme 36 serveis menors i s'han registrat dos ferits lleus a Dénia i Alcoi. En total, el nombre de trucades al 112 des de l'inici de l'episodi ascendeix a 1.299, que corresponen a 909 incidents.