Publicat 27/12/2019 9:55:41 +01:00CET

Risc groc per onatge a Girona i núvols baixos i boires a Lleida

Onatge (Recurs)
112 BALEARES - Archivo

MADRID, 27 des. (EUROPA PRESS) -

Els cels buits i assolellats predominaran aquest divendres 27 de desembre, amb Cadis i Girona en risc (groc) per onatge per vents costaners i Palència, Valladolid i Zamora per boira, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

En general, l'AEMET espera temps estable sense precipitacions, amb predomini de cels poc nuvolosos. En zones de la vall del Duero, l'alt Ebre, el sistema Ibèric i les depressions d'Osca i Lleida hi haurà núvols baixos i boires.

A més a més, en punts del litoral mediterrani i a l'Estret hi haurà intervals de núvols baixos mentre que, a les Canàries, els cels seran poc nuvolosos amb núvols alts i possibilitat de calitges.

Pel que fa a les temperatures diürnes, baixaran al litoral Cantàbric, a l'àrea mediterrània i en zones de boira persistents, mentre que a la resta hi haurà pocs canvis o pujaran. Les mínimes també aniran en descens, amb gelades a l'altiplà nord i zones altes. En canvi, a les Canàries i al vessant atlàntic sud es mantindran valors superiors als normals en aquesta època.

Els vents seran de component est a Galícia i litorals cantàbric i andalús mentre al baix Ebre, a l'Empordà i a Menorca seran del nord-oest. A l'Estret hi haurà intervals de fort i a les Canàries de component est.