Publicat 24/8/2020 18:28:17 +02:00CET

Reus (Tarragona) tanca equipaments esportius municipals i ajorna activitats

L'alcalde de Reus Carles Pellicer, en roda de premsa
AYUNTAMIENTO DE REUS

TARRAGONA, 24 ago. (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha anunciat aquest dilluns noves mesures per reduir el risc de rebrot de coronavirus en la localitat, com el tancament d'equipaments esportius municipals i limitar l'aforament del bus municipal al 33%.

Les noves mesures, que entren en vigor aquest mateix dilluns i tenen una vigència de 15 dies, són complementàries a la resolució de la Conselleria de Salut de la Generalitat, ha informat el consistori en un comunicat.

Les mesures complementàries, a més del tancament d'equipaments esportius municipals i l'aforament del bus municipal, són la limitació de l'aforament dels serveis funeraris al 33%, ajornar la programació d'activitats turístiques, culturals i lúdiques organitzades pel consistori i garantir la distància mínima de 2 metres en les terrasses entre taules.

Se sumen a les ja preses el divendres de tancament dels parcs municipals, de les instal·lacions esportives a l'aire lliure, de les zones de joc infantil i el reforç de la desinfecció en la via pública.

L'alcalde ha llançat un missatge de tranquil·litat i ànim a la població i un altre d'alerta per "no baixar la guàrdia", i ha advertit que ha d'entendre's que si no se segueixen les mesures, s'hauran de prendre unes altres més dràstiques.

Contador