Retiren el carnet a un jove al cap de quatre dies per conduir begut dues vegades la mateixa nit

Publicat 27/11/2019 18:43:15CET
Agents de trànsit dels Mossos d'Esquadra.
MOSSOS D'ESQUADRA

GIRONA, 27 nov. (EUROPA PRESS) -

Un jove de 18 anys i veí d'Olot (Girona) ha perdut 8 punts del permís de conduir --la quantitat amb la qual parteixen els conductors novells-- quatre dies després de rebre'l per donar positiu en dos controls d'alcoholèmia en una mateixa nit, han explicat els Mossos d'Esquadra en un comunicat aquest dimecres.

Agents de trànsit el van denunciar a Sils (Girona) sobre la 1 de la matinada del diumenge, després d'un control d'alcoholèmia en el qual va donar una taxa de 0,29; per sobre del màxim permès que, com a conductor novell, era del 0,25.

El jove havia rebut el justificant provisional del permís de conduir només quatre dies abans, i, després de la denúncia, el copilot, que va donar negatiu en les proves, es va fer càrrec del cotxe.

El mateix dia, a les 7 del matí, una altra patrulla va parar el primer conductor a l'AP-7 a l'altura de Fornells de la Selva (Girona), i en una altra prova d'alcoholèmia va donar una taxa de 0,49.

A causa de la doble infracció, el jove va rebre dues denúncies administratives de trànsit amb una multa de 500 euros cadascuna, i va perdre 8 punts del permís de conduir.