Publicat 9/2/2019 17:58:39 +01:00CET

La retirada del tren per l'accident a Castellgalí (Barcelona) "es desenvolupa segons el previst"

La retirada de l'els trens després de l'accident ferroviari a Castellgalí
RENFE

BARCELONA, 9 febr. (EUROPA PRESS) -

Les tasques de retirada dels trens després de l'accident ferroviari d'aquest divendres a Castellgalí (Barcelona) "es desenvolupen segons el previst", ha assegurat el portaveu de Renfe, Antonio Carmona.

En declaracions a Europa Press aquest dissabte, Carmona ha explicat que estan separant l'unitat de cua del tren de rodalies, i que l'encarrilaran i l'apartaran de la via, i que progressivament es far el mateix amb la resta de cotxes del tren.

La circulació est tallada entre Sant Vicen de Castellet i Manresa (Barcelona) i que s'est oferint un servei alternatiu per carretera entre aquestes dues localitats per a la R4, i entre Sant Vicen i Calaf (Barcelona) per a la R12.

El xoc frontal entre un tren Regional de la línia R12 i un de la R4 de Rodalies aquest divendres va produir la mort d'una maquinista, una jove de 26 anys de Crdova, i quatre persones van resultar ferides greus, nou menys greus i 92 lleus.

La Conselleria de Salut ha informat aquest dissabte que queden 12 ferits ingressats: tres greus, set menys greus i dos lleus.