Actualitzat 22/4/2019 16:32:59 +00:00 CET

Retencions en els accessos a Madrid, Barcelona, València, Sevilla per l'operació tornada

El PSOE de Alcorcón pide amparo al Defensor del Pueblo por la instalación de los semáforos de la A-5
PSOE DE ALCORCÓN

MADRID, 22 Abr. (EUROPA PRESS) -

Els accessos a Madrid, Barcelona, València i Sevilla per les principals autovies i autopistes registren retencions de trànsit a primeres hores de la tarda amb motiu de l'operació tornada de Setmana Santa, ja que en vuit comunitats autònomes segueix sent festiu.

Segons informa la Direcció general de trànsit (DGT), a Madrid hi ha complicacions d'entrada per l'A-1 al Molar i per l'A-6 a Torrelodones.

A Barcelona, hi ha densitat circulatòria per accedir a la ciutat comtal per l'AP-7 a Castellet i la Gornal per un accident que genera sis quilòmetres de retencions.

A València, el trànsit és intens en l'accés a la ciutat per l'A-3, a l'altura de Requena, Bunyol i Xiva, mentre que a Sevilla hi ha dificultats d'entrada per l'A-4 al barri de Bellavista.

Així mateix, es registren retencions a Saragossa, en l'A-2 direcció Barcelona, així com a Albacete, on roman congestionada l'A-31 a l'altura de la urbanització El Trigal, i a La Roda direcció Madrid.

A Toledo, és complicada la circulació en l'A-5 des de Cazalegas fins a Maqueda, en direcció Madrid; l'A-30 a Múrcia amb sentit Albacete; i l'A-8 a Cantàbria, en direcció Biscaia.