Publicat 6/5/2019 20:10:09 +02:00CET

Recuperen 20 instruments robats en una orquestra infantil de Santa Margarida de Montbui

Successos.- Recuperen 20 instruments robats a una orquestra infantil de Santa Margarida de Montbui
AYUNTAMIENTO DE SANTA MARGARIDA DE MONTBUI

BARCELONA, 6 maig (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Santa Margarida de Montbui (Barcelona) han recuperat 20 instruments robats en una orquestra infantil del municipi, després d'aparèixer aquest dilluns al pati de la Llar d'Infants Santa Anna.

En un tuit recollit per Europa Press, els Mossos d'Esquadra han informat aquest dilluns sobre la recuperació de 16 violins --dels 17 robats segons la denúncia-- i quatre violoncels.

La policia catalana està investigant els fets i l'autoria del robatori dels instruments, que pertanyen a l'Aula d'Orquestra, una entitat sense ànim de lucre que ensenya a tocar aquests instruments a nens del municipi, segons un tuit de l'Ajuntament recollit per Europa Press.

La policia catalana va informar la setmana passada que els fets van passar durant la nit del dilluns al dimarts de la setmana passada i que els lladres també es van endur una guitarra, diners i portàtils del centre educatiu, l'escola García Lorca.

En un altre tuit aquest dilluns, l'Ajuntament ha agraït "la pressió mediàtica, la magnífica tasca dels professionals de l'Aula Orquestra la solidaritat de la ciutadana" que va generar la notícia.