Publicat 23/4/2020 11:26:16 +02:00CET

Reactiven la cerca del segon desaparegut en el riu Gurri de Vic (Barcelona)

Cerca d'un desaparegut en el riu Gurri de Vic
BOMBERS DE LA GENERALITAT

BARCELONA, 23 abr. (EUROPA PRESS) -

Els serveis d'emergències han reactivat la cerca d'una persona desapareguda en el riu Gurri de Vic (Barcelona) sobre les 8.00 hores del matí d'aquest dijous, després que el dimecres es trobés un cadàver a la mateixa zona i indicis de la desaparició d'una segona persona.

En el dispositiu estan treballant els Bombers de la Generalitat amb el Grup d'Actuacions Especials (GRAE), submarinistes i el grup caní, així com també Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Vic.

La cerca es va interrompre el dimecres a la nit quan no hi havia suficient visibilitat, en el marc d'un dispositiu iniciat a les 9.13 hores del matí en el qual inicialment se cercava a un desaparegut.

Sobre les 13.00 hores es va trobar un cadàver, i també documentació que no es corresponia amb la de la persona desapareguda, per la qual cosa el dispositiu de cerca es va mantenir per un segon desaparegut.

CC.OO. LAMENTA LA MORT D'UN TREBALLADOR

CC.OO. va lamentar el dimecres que el mort era un treballador de la indústria càrnia que hauria mort mentre es traslladava del treball a la seva casa amb bicicleta, encara que els Mossos d'Esquadra no han confirmat que es tracti de mort laboral.

El grup de suport 'Càrnies en lluita' ha assegurat en el seu perfil de Twitter que dos treballadors han caigut en el riu Gurri: un d'origen ghanés que seria el mort i un altre d'origen indi, que és el que estarien cercant ara: "Expressem la nostra ràbia i indignació per com ha succeït. La pressió per l'horari del treball ha tingut conseqüències tràgiques".