Publicat 6/12/2019 19:16:46 +01:00CET

Rayvolt Bike exposa les seves bicicletes elèctriques retro a El Corte Inglés de Barcelona i Marbella

Rayvolt Bike exposa les seves bicicletes elèctriques retro a Barcelona i a Marbella
RAYVOLT BIKE

Els models Cruzer, Torino i Ambassador es podran veure fins el 27 de gener

BARCELONA, 6 des. (EUROPA PRESS) -

Les bicicletes elèctriques d'alta gamma de Rayvolt Bike estaran exposades fins a finals del mes de gener a la secció d'esports de El Corte Inglés del Portal de l'Àngel a Barcelona i al centre de Puerto Banús a Marbella, segons ha informat la marca en un comunicat.

Aquestes bicicletes 100% elèctriques destaquen pel seu disseny retro, influenciat per les clàssiques motocicletes Harley-Davidson dels anys vuitanta. Van néixer de la passió del seu creador, Mat Rauzier, qui es va basar en la seva experiència com a dissenyador de iots i taules de surf per crear una i-bike ecològica i elegant.

Així va néixer el model Cruzer, la primera bicicleta de Rayvolt i que combina una estètica 'vintage', influenciada per les clàssiques Cafe Racer i California Beach Cruiser, amb una tecnologia avançada i una fàcil i còmoda conducció.

El model 'Torino' manté la curvatura i força del quadre de la Cruzer, però té un aspecte més esportiu. Els seus amples pneumàtics, el seu perfil compacte, el seu baix centre de gravetat i la seva forma i caràcter fort recorden a la forma d'un bou.

'Ambassador' presenta l'estètica més 'aristocràtica' que Rayvolt ha dissenyat fins al moment. Robusta, el model que combina un aspecte retro i neoclàssic amb la cura pels detalls que l'eleven a un alt rang per oferir el producte a aquells usuaris que prefereixen les bicicletes tradicionals.

Rayvolt Bike és una empresa de disseny i enginyeria que aposta per un transport alternatiu i revolucionari, amb seu al districte del Born a Barcelona, que comercialitza a 23 països. El nom s'inspira en els rajos de sol ('Ray') i l'unitat de potència elèctrica ('Volt').