Publicat 1/4/2019 18:19:21 +02:00CET

Raynald Colom convida a un "viatge sonor" per Barcelona amb el seu nou disc

Raynald Colom convida a un "viatge sonor" per Barcelona amb el seu nou disc
VIBRA COMUNICACIÓ

BARCELONA, 1 abr. (EUROPA PRESS) -

El trompetista i productor francs Raynald Colom publica el seu nou treball discogrfic,'The Barcelona Session', una oda i un "viatge sonor" per la Barcelona de l'artista que explora els carrers de la capital catalana durant un dia i amb el qual pretén eternitzar la ciutat, segons un comunicat.

Nascut a Vincennes (Frana), el trompetista es va traslladar amb la seva família a Barcelona el 1988 i va dur a terme els seus primers estudis musicals al Conservatori musical de Terrassa i l'Escola Musical de Bellaterra per després continuar la seva formació als Estats Units.

Considerat un dels millors trompetistes de jazz europeu i premiat amb guardons com a Millor disc de jazz pel seu treball Evocació (2010) i Millor trompetista de l'any 2001, 2002 i 2004, Colom pretén amb aquest nou disc fer una "indagació honesta de l'emoció, de l'amor i del coneixement" mitjanant una selecció de temes que reprodueixen un dia a la ciutat comtal.

El disc comena amb Orange&Blue, un tema que evoca el despertar de la ciutat i per la qual "es camina amb sigil i alhora amb tota certesa del que veu el que veu" i segueix creixent a mesura que avana el dia amb temes com 'Miró', un homenatge al pintor, fins que torna la calma de la nit i el disc acaba amb la balada de 'The Peacocks', del pianista Jimmy Rowles.

Així mateix, a més de produccions prpies també inclou temes d'altres grans del jazz com Terence Blanchard i Wayne Shorter i en la seva realització li acompanyen professionals de la talla de Joe Sanders (contrabaix), Gregory Hutchinson (bateria), Danny Grisset (Rhodes) i Lluc Casares (saxo).