Publicat 11/12/2019 12:14:09 +01:00CET

Quatre municipis del Vallès Oriental confinats per l'incendi en una planta de reciclatge

Incendi a Montornès del Vallès
BOMBERS DE LA GENERALITAT

MONTORNÈS DEL VALLS (BARCELONA), 11 des. (EUROPA PRESS) -

Montornès del Vallès, Martorelles, Montmeló i Vilanova del Vallès han confinat la seva població com a mesura preventiva davant l'incendi que s'ha declarat, a primera hora d'aquest dimecres, en una empresa de reciclatge de dissolvents i residus industrials, situada al polígon industrial de Can Buscarons, a Montornès.

Segons han detallat els quatre consistoris vallesans a Europa Press, estan seguint les indicacions que els han donat des de Protecció Civil i no han establert altres mesures en paral·lel, així com tampoc no han tingut notificació de cap atenció mèdica de ciutadans.

Així mateix, han recomanat que es tanquin finestres i portes dels habitatges i han demanat que s'evitin desplaçaments fins a la zona.

L'incendi ha afectat la circulació de trens de les línies R2 i R8, que durant més d'una hora no han parat a Montmeló, però tocades les 11.00 hores s'ha normalitzat el servei.

Bombers de la Generalitat estan treballant amb 28 dotacions per apagar les flames, a més de tasques per evitar que s'estengui a altres naus, i els Mossos d'Esquadra estan evacuant les persones que es troben a 500 metres del foc.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també ha activat cinc unitats terrestres de manera preventiva a la zona, si bé no ha dut a terme cap atenció sanitària fins ara.