Actualitzat 24/8/2019 11:59:25 +00:00 CET

Quatre detinguts per tràfic de marihuana a l'Hospitalet (Barcelona)

- MOSSOS D'ESQUADRA

BARCELONA, 24 Ag. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) van arrestar el dimecres dos homes i dues dones per presumptament formar part d'un grup criminal que subministrava marihuana al barri les Planes - Florida del municipi.

En un comunicat, els Mossos han informat que la investigació va començar al maig i, després de tres mesos, els agents van determinar que dos dels investigats --una dona i el seu gendre-- presumptament venien la droga des del seu domicili, mentre que a la nit la germana de la dona guardava la substància en un altre immoble per evitar un registre policial.

Un altre veí transportava la marihuana al matí al punt de venda amb una furgoneta de repartiment i amb un uniforme de transportista de l'empresa per la qual treballava, per evitar aixecar sospites.

Els investigadors van detectar que la germana, al seu torn, guardava la droga a un altre domicili del seu mateix bloc i els agents van escorcollar el dimecres amb autorització judicial fins a tres habitatges, on van localitzar sis quilograms de marihuana, dosis preparades per a la seva venda, 800 grams d'haixix, una pistola detonadora i 12.000 euros en efectiu, procedents del tràfic de drogues.

Els quatre arrestats van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs, mentre que la investigació segueix oberta i no es descaran noves detencions.