Proven d'engegar el camió que ha accelerat contra els manifestants a la Jonquera (Girona)

Publicat 12/11/2019 16:49:30CET
Els Mossos detenen el conductor que ha provat d'atropellar els manifestants
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

LA JONQUERA (GIRONA), 12 nov. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra proven d'engegar el camió que ha accelerat contra els manifestants de Tsunami Democràtic que tallaven l'N-II a la Jonquera (Girona), després que el camió hagi quedat aturat.

Els agents s'han emportat detingut el camioner, després de posar en risc els manifestants quan ha accelerat a l'entrada d'una rotonda cap a les 15 hores.

Ha provat d'evitar el tall de la via i continuar la marxa accelerant i posant en risc els manifestants, que l'han xiulat i llançat pedres.

L'acció del camioner ha agafat per sorpresa gran part dels concentrats que hi havia a la carretera, entre els quals no s'han arribat a produir danys personals.

Agents antiavalots dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil han provat d'aturar el vehicle i l'han perseguit uns 50 metres, i els mossos han detingut el conductor, el qual s'han endut detingut.

Tocades les 14.30 hores, els Mossos d'Esquadra han demanat als manifestants de Tsunami Democràtic que tallen la carretera N-II a la Jonquera que abandonin l'asfalt per permetre la circulació.