Publicat 5/8/2019 13:37:34 +02:00CET

El programa 'Més Feina' de La Caixa facilita 224 contractacions a Catalunya

El programa Més Ocupació de 'la Caixa' ha facilitat 112 contractacions a Múrcia
LA CAIXA

BARCELONA, 5 ago. (EUROPA PRESS) -

El programa 'Més Feina' de La Caixa, que aquest any celebra la seva segona edició, ha facilitat 224 contractacions laborals a Catalunya, on s'han desenvolupat cinc projectes d'entitats socials que atenen persones en risc d'exclusió com joves, majors de 45 anys, persones amb discapacitat física o intel·lectual, immigrants o víctimes de la violència de gènere, entre d'altres.

El programa, cofinançat pel Fons Social Europeu i la Fundació Bancària La Caixa, ha atès un total de 757 persones i ha impulsat la formació qualificada de 339 persones, segons ha informat l'entitat aquest dilluns en un comunicat.

El president de la Fundació Bancària La Caixa, Isidre Fainé, ha destacat: "Aquests projectes acompanyen les persones en situació de vulnerabilitat en el descobriment i posada en valor del talent propi i milloren la seva ocupació i qualitat de vida, cosa que acaba sent beneficiós per a la societat en el seu conjunt".

A tot Espanya, 'Més Feina' de La Caixa ha facilitat 4.144 contractacions a 29 províncies gràcies a la tasca de 67 entitats socials, que han impartit formació a 4.755 persones.

CINC PROJECTES A CATALUNYA

A Catalunya, existeixen cinc projectes en el marc de 'Més Feina', tres d'ells a Barcelona, un a Girona i un altre a Tarragona.

A Barcelona i l'Hospitalet, Insercoop duu a terme 'Construint nous relats', un projecte que té per objectiu millorar l'ocupació de persones en l'atur, especialment d'aquelles majors de 45 anys.

A Barcelona, el projecte va atendre l'any passat 189 persones, va donar ocupació a 59 i va formar-ne 58 per millorar la seva ocupació, mentre que a l'Hospitalet, es va atendre 179 persones, es va formar 75 i es van facilitar 45 insercions.

CASAL DELS INFANTS

A Badalona, Casal dels Infants desenvolupa 'Rumb a la feina', un projecte que vol empoderar, formar i encoratjar les persones participants en el seu camí cap a la inserció social i laboral, i ho fa posant al seu abast formacions tècniques, espais de tutoria, i formació 153 persones ateses el 2018: 73 es van formar en neteja industrial i manipulació d'aliments i van aconseguir inserir-se 30.

A Figueres (Girona) i a Tarragona, Intermèdia desenvolupa Itineraris 'Més Feina', amb els quals va atendre, a Figueres, 112 persones i 124 a Tarragona.

el més llegit

 1. 1

  Instal·len a Mataró una llamborda en record de l'exministre anarquista Joan Peiró davant de l'última casa on va viure

 2. 2

  Unes 300 persones fan una cadena humana a Tarragona per denunciar que les mesures sanitàries a l'aula són "insuficients"

 3. 3

  Encontats homenatja Josep Vallverdú amb una escultura del popular personatge Rovelló a la plaça del Pou de Balaguer

 4. 4

  AMPLIACIÓ:Els treballadors de Saint-Gobain tornen a tallar l'N-340 a l'Arboç per denunciar el tancament de la cristalleria

 5. 5

  Mor el conductor d'un cotxe després de xocar amb un altre a la C-35 a Cardedeu (Barcelona)