Actualitzat 15/5/2020 14:01:41 +00:00 CET

Primavera Sound reuneix 100 artistes en un vídeo: "La música us necessita"

EUROPA PRESS

BARCELONA, 15 maig (EUROPA PRESS) -

L'organització del Festival Primavera Sound de Barcelona ha reunit més d'un centenar d'artistes en un vídeo per compartir un missatge: "La música us necessita".

Segons ha informat en un comunicat aquest divendres, a les portes d'un estiu sense festivals i després d'haver anunciat que el 20è aniversari del festival a Barcelona es trasllada al 2021, ha volgut enviar un "missatge d'ànim i suport" a tota la seva comunitat al ritme de l'himne 'Can't Do Without You de Caribou'.

"Tot i que ara estiguem ballant a casa, tornarem a ballar junts una altra vegada", ha assegurat el festival, que ha comptat amb la col·laboració de més d'un centenar d'artistes que han enviat els seus vídeos ballant a casa mentre esperen poder-ho fer plegats l'any que ve.

El vídeo, produït per Vampire Films, acaba amb el missatge 'Music needs you' --'La música us necessita'-- per fer-lo extensible a tot el sector de la música, "que s'enfronta a la pitjor crisi de la seva història recent".

"Sense l'alè de la comunitat de fans de la música, això no serà possible. Però si comptem amb el vostre suport, aviat tornarem a ballar junts una altra vegada", ha afegit.

Contador