A presó per transportar 82 quilos de marihuana a Vilafranca del Penedès (Barcelona)

Publicat 7/11/2019 9:51:19CET
La marihuana que transportava un home de 43 anys detingut a Vilafranca del Penedès.
MOSSOS D'ESQUADRA

BARCELONA, 7 nov. (EUROPA PRESS) -

Un home de 43 anys amb domicili desconegut ha ingressat a la presó per transportar 82,8 quilos de marihuana al seu camió, una droga que estava amagada entre aliments congelats.

L'home va ser detingut el 30 d'octubre a Vilafranca del Penedès (Barcelona) per un presumpte delicte contra la salut pública després que els Mossos d'Esquadra tinguessin coneixement que un camió que circulava per l'AP-7 transportava en la seva mercaderia una quantitat indeterminada de marihuana, ha informat la policia catalana en un comunicat.

Les informacions recopilades fins ara apunten que la intenció del detingut era creuar la frontera i dirigir-se amb la droga --que en el mercat il·legal té un preu d'uns 420.000 euros-- a algun país europeu.

Agents de la Divisió de Trànsit dels Mossos van comprovar que l'home havia manipulat el tacògraf amb l'objectiu d'alterar els quilòmetres que feia i així evitar parades i agilitar el transport de la droga.

Les gestions posteriors de la Policia Local de Vilafranca han permès que les deu tones de producte congelat que traslladava s'entreguessin a una entitat benèfica sense ànim de lucre.