El president d'Europa Press reflexiona sobre la gestió intel·ligent de la comunicació en un esmorzar amb Cesur

El president d'Europa Press, Assís Martín de Cabiedes, participa en un esmorzar
Jesús Prieto - Europa Press
Publicat 5/4/2019 18:31:29CET

SEVILLA, 5 Abr. (EUROPA PRESS) -

El president executiu d'Europa Press, Asís Martín de Cabiedes, ha participat aquest divendres en un esmorzar amb l'Associació d'Empresaris del Sud d'Espanya (Cesur) en el qual ha pogut compartir les seves reflexions sobre la gestió intel·ligent de la comunicació i l'efecte de la revolució digital en les empreses.

Ha estat un esmorzar que s'ha celebrat en un restaurant de Sevilla per a socis de Cesur al qual hi han assistit, entre d'altres, els responsables o directius d'entitats o empreses com l'Instituto Internacional San Telmo, la Universidad Loyola Andalucía, Insur, Azvi o Heineken España.

El president d'Europa Press ha reflexionat sobre com la revolució digital augmenta la "pressió reputacional" a les empreses, partint d'una sèrie de premisses, com que la responsabilitat social corporativa ha deixat de ser una acció voluntària per esdevenir una acció de supervivència.

A més, la comunicació externa "s'ha complicat molt", tant amb continguts nous com per l'aportació de les xarxes socials i els mitjans digitals.

Per al president d'Europa Press, això suposa quatre reptes per al màxim responsable d'una empresa de comunicació, començant perquè la comunicació ha d'estar en "el nivell més alt possible" en l'agenda personal d'aquests directius.

A més, en una empresa ha d'haver-hi més coordinació entre el departament de comunicació i el de màrqueting, tenint en compte que la comunicació guanyarà importància en les companyies.

Un altre repte assenyalat per Martín de Cabiedes té a veure amb el fet que les relacions institucionals amb els mitjans de comunicació i el conjunt dels anomenats 'stakeholders' augmenten també la seva importància, de manera que els màxims responsables d'empreses de comunicació han de desenvolupar una agenda de relacions institucionals més intensa.

Finalment, el president de l'agència Europa Press ha advertit de la gran importància que té en les empreses la comunicació interna.

Asís Martín de Cabiedes ocupa la presidència executiva d'Europa Press --la primera agència de notícies privada de parla hispana del món--, amb responsabilitat sobre totes les seves àrees de negoci, és a dir, notícies --d'índole nacional i internacional--, televisió, reportatges, edicions, comunicació i internet.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2019 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.