El Premi Europeu Carlemany de la Joventut obre la convocatòria 2020 fins al 31 de gener

Actualitzat 28/12/2019 13:55:31 CET
El Premi Europeu Carlemany de la Joventut 2020
PARLAMENT EUROPEU

BARCELONA, 28 des. (EUROPA PRESS) -

El Premi Europeu Carlemany de la Joventut obre la convocatòria de la seva edició de 2020 fins al 31 de gener, en què poden presentar-se projectes sobre l'enteniment a escala europea i internacional, el desenvolupament d'una identitat europea compartida i la integració, informa l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona al seu web.

Poden participar persones d'entre 16 i 30 anys de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea (UE), i els projectes han de servir de model per als joves que viuen a Europa i oferir exemples pràctics de gent que viu en una mateixa comunitat.

Poden presentar-se individualment o en grup, i el 20 de març se seleccionaran tres guanyadors d'entre els 28 nominats per cadascun dels països membres.

S'atorgarà un premi de 7.500 euros al millor projecte, 5.000 al segon i 2.500 al tercer, i els representants dels 28 nominats seran convidats a la cerimònia del premi el 19 de maig a Aquisgrà (Alemanya).

El premi el promouen el Parlament Europeu i la Fundació Premi Internacional Carlemany d'Aquisgrà, i en edicions anteriors els guanyadors han estat projectes relacionats amb qüestions com els intercanvis juvenils i esdeveniments esportius, artístics i culturals.

Contador