TARRAGONA, 10 juny (EUROPA PRESS) -
PortAventura farà aquest dissabte la IV jornada 'Un dia sense gluten' que espera rebre gairebé 4.500 participants amb l'objectiu d'integrar les persones celíaques i sensibilitzar la societat sobre aquesta intolerància, han informat els organitzadors.
Amb motiu de la celebració, promoguda per l'Associació de Celíacs de Catalunya amb el suport de la Fundació PortAventura, dos restaurants d'autoservei del parc d'atraccions serviran únicament productes sense gluten.
Es tracta dels restaurants 'The Old Steak House', a la zona del Far West, i 'Bora Bora', a la Polynesia, a més de l'oferta sense gluten de gelateries i iogurteries de la zones del Far West, Mediterrani i Mèxic.
'Un dia sense gluten' és un acte destinat als membres i familiars de l'associació de celíacs perquè, amb un preu especial per a l'entrada, puguin gaudir de l'oferta lúdica en família i amb seguretat de menús i de productes sense gluten.
Presidida per Olga Cuesta, l'Associació de Celíacs de Catalunya té un total de 10.000 socis i 7.400 famílies associades, i va començar a promoure aquesta jornada el 2013.
PortAventura Resort treballa per disposar d'una oferta per a persones celíaques, i disposa de la guia 'On menjar' en què es pot trobar la informació dels punts de restauració del parc, serveis de taula, autoserveis i hotels on aconseguir productes per a celíacs.