Actualitzat 13/3/2019 17:39:16 +00:00 CET

La Polla Records anuncia concerts a grans recintes de València, Madrid, Bilbao i Barcelona

CULTURA ROCK

MADRID, 13 Mar. (EUROPA PRESS) -

La Polla Records oficialitza el seu retorn després de 16 anys amb una gira de concerts que tindrà quatre parades a Espanya a València (21 de setembre, Plaza de Toros), Madrid (12 d'octubre, WiZink Center), Bilbao (19 d'octubre, BEC) i Barcelona (26 d'octubre, Palau Sant Jordi).

Les entrades per aquesta gira de quatre concerts amb els quals el llegendari grup de punk celebra el quaranta aniversari de la seva fundació es posaran a la venda el dimecres 20 de març a les 11:00 hores a través de www.lapollarecords.net i Ticketmaster, i El Drogas serà l'artista convidat.

Aquesta gira de reunió de la Polla Records tindrà també vuit concerts a diferents països de Llatinoamèrica, dels quals "pròximament es coneixeran més detalls", tal com informa el comunicat remès a Europa Press.

Així mateix, la banda presentarà el 10 de maig 'Ni descanso ni paz!', un àlbum pel qual ha regravat els 19 temes més emblemàtics dels seus tres primers treballs i que inclou a més una cançó nova titulada 'Ni descanso ni paz', ja disponible a les plataformes de 'streaming'.