La Polla Records actua aquest divendres i dissabte al Palau Sant Jordi de Barcelona

Publicat 25/10/2019 10:47:07CET
El cantant de La Polla Records (arxiu)
Ricardo Rubio - Europa Press

BARCELONA, 25 oct. (EUROPA PRESS) -

La banda de rock La Polla Records portarà aquest divendres i dissabte la seva gira 'Ni descanso, ni paz!' al Palau Sant Jordi de Barcelona en una doble sessió.

La banda d'Àvila ha entrat en un estudi després de 16 anys per preparar 'Ni descanso, ni paz' (Discos La Polla/Cultura Rock Records, 2019), un àlbum pel qual ha regravat els 19 temes més significatius dels seus tres primers treballs, 'Salve' (1984), 'Revolución' (1985) i 'No somos nada' (1987).

A més a més, inclou una cançó nova, 'Ni descanso, ni paz!', que ha composat Evaristo Páramos de cara a aquest retorn i que dona nom al disc i a la gira, que ha passat per la plaça de toros de València, el WiZink Center de Madrid i BEC de Bilbao.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà aquest divendres i dissabte un servei especial d'autobusos de baixada entre el recinte i la plaça d'Espanya.

Per pujar al Palau Sant Jordi recomana utilitzar la línia 150 de bus que, amb motiu del concert, es reforçarà els dos dies amb més vehicles.