Publicat 30/11/2019 14:15:43 +01:00CET

La Policia Nacional confisca 631 quilos de metamfetamina a Badalona (Barcelona)

La Policia Nacional confisca 631 quilos de metamfetamina a Badalona (Barcelona).
POLICÍA NACIONAL

BARCELONA, 30 nov. (EUROPA PRESS) -

La Policia Nacional ha confiscat 631 quilos de metamfetamina a Badalona (Barcelona) i es tracta de la quantitat més gran d'aquesta droga que s'ha confiscat a Espanya fins ara.

El cos policial ha explicat a Europa Press que l'operació es va fer a principis de novembre en el marc de la investigació, coordinada amb l'Europol, d'un grup que comprava, emmagatzemava i venia metamfetamina a diversos països d'Europa, detalla un comunicat de Policia Nacional aquest dissabte.

El grup tenia un pis franc a Badalona, des d'on es desplaçava a diversos ports d'Espanya per descarregar la droga i traslladar-la a una nau industrial per emmagatzemar-la, i des d'allà la subministraven al mercat negre europeu.

Arran de l'operació, la policia ha detingut dues persones a Espanya i quatre més en altres països de la Unió Europea, i la investigació continua oberta i sota secret de sumari.

ACTIVITAT A DIVERSOS PORTS

La investigació va començar el 2018 quan es va detectar que a Espanya hi havia grups que emmagatzemaven i transportaven grans quantitats de droga des de diversos ports, i la Policia Nacional va trobar que un d'aquests grups tenia un pis franc a Badalona.

Els agents van trobar els 631 quilos de droga en un magatzem d'un polígon industrial, repartits en 26 caixes de cartró, amb uns 40 paquets a cadascuna.

La policia també ha escorcollat el pis de Badalona, del qual ha intervingut material informàtic i diversos documents per aportar-los a la investigació.

el més llegit

 1. 1

  L'Ajuntament de Vic ven l'edifici del Seminari Vell per 1,3 MEUR a l'empresa Bayés Salut

 2. 2

  Milloraran l'accés nord al barri de Can Puig de Banyoles amb una nova rotonda

 3. 3

  Nysltar de Blanes crea unes mascaretes antivirals que duren tres mesos i ja n'ha venudes 2 milions als Estats Units

 4. 4

  Les restriccions a Reus per la covid-19 s'allarguen set dies més però amb més aforament en actes religiosos i culturals

 5. 5

  Confinen un grup de segon de batxillerat del Vedruna de Girona per un positiu en coronavirus