Publicat 16/8/2019 12:50:43 +02:00CET

La Policia desmantella un centre il·legal a Terrassa que venia continguts esportius i canals de pagament a hotels

Cotxe de la Policia Nacional
ARCHIVO

MADRID 16, (EUROPA PRESS)

La Policia Nacional ha desmantellat un centre d'IPTV --sistema de protocols de televisió per internet-- en un habitatge de la localitat barcelonina de Terrasa, que es dedicava a comercialitzar continguts audiovisuals i canals de pagament de manera fraudulenta arreu de la geografia espanyola.

En l'operació hi ha hagut un detingut, que proporcionava accés a continguts de canals esportius, que en la seva majoria pertanyien a diferents plataformes de pagament, a nombrosos establiments hotelers de tot Espanya, segons ha informat el Ministeri d'Interior.

Els agents han intervingut al domicili un total de 4.705 euros, una quantitat que presumiblement es deriva d'aquesta activitat il·lícita, i han trobat les factures de pagament pel servei il·legal a nombrosos establiments hotelers d'Espanya.

La investigació va començar amb una denúncia que aportava dades sobre el servei irregular que s'oferia des d'una pàgina web administrada des de la província de Barcelona, en la qual es distribuïen continguts audiovisuals de manera fraudulenta.

El denunciat duia a terme aquesta activitat sense l'autorització dels titulars de drets de la propietat intel·lectual, i rebia a canvi una contraprestació econòmica predeterminada i periòdica que variava segons el termini contractat i la modalitat d'accés als continguts il·legals.

Després de diverses gestions, els agents van arrestar el presumpte responsable dels fets i van escorcollar el seu domicili, en el qual van trobar els efectes relacionats amb l'activitat il·lícita, i van procedir a bloquejar i anul·lar el servei que oferia als seus clients relacionat amb l'emissió de continguts de plataformes digitals de manera il·legal.