Publicat 29/10/2019 20:47:28CET

La Policia andorrana demana la col·laboració ciutadana per trobar un pres fugit

Un agent revisa un maleter en el control establert a la CS-101
EOG

ANDORRA LA VELLA (ANDORRA), 29 oct. (EUROPA PRESS) -

La Policia andorrana ha demanat, mitjançant un comunicat públic, la col·laboració ciutadana per trobar un pres que aquest dimarts per tarda ha fugit del Centre Penitenciari de la Comella.

L'alarma ha saltat a les 17.13 hores i la Policia ha establert un dispositiu de recerca, tant terrestre com aeri, per la muntanya que envolta la presó i per la via pública i els punts fronterers.

En la carretera secundària CS-101, on hi ha la presó, han controlat exhaustivament els vehicles, revisant maleters de turismes i camionetes, remolcs de camions, i demanant els motoristes treure's el casc.

És un home de 41 anys i nacionalitat espanyola, que es trobava a la presó preventiva des de principis de juny per un presumpte delicte de furt amb força.

El pres "pateix problemes de salut mental i en l'actualitat també està en recerca a Espanya, país on acumula antecedents per fets similars", ha explicat el cos policial.

La Policia ha demanat la col·laboració ciutadana perquè "aporti qualsevol dada d'interès" que pugui ajudar a trobar el reclús i retornar-lo al Centre Penitenciari.

Fonts consultades per Europa Press han informat que "no es recorda" cap cas anterior de fugida de la presó andorrana, per la qual cosa seria la primera vegada que un pres burla la seva seguretat.