Una placa metàl·lica va impactar a l'edifici del veí que va morir a Tarragona després de l'explosió

Publicat 15/1/2020 15:39:53CET
Una placa metàl·lica va impactar a l'edifici del veí que va morir a Tarragona després de l'explosió, Tarragona (Catalunya), 14 de gener del 2020.
@MOSSOS

LA CANONJA (TARRAGONA), 15 gen. (EUROPA PRESS) -

Una placa metàl·lica d'1,22 metres d'ample, 1,65 de llarg i tres centímetres de gruix va impactar a l'edifici del barri de Torreforta, a Tarragona, després de l'explosió de l'empresa química Iqoxe a la Canonja (Tarragona).

Els Mossos d'Esquadra han explicat a Europa Press que estan investigant els fets i analitzant la procedència de la placa metàl·lica, tot i que "tot apunta" que va ser a conseqüència de l'explosió.

La policia catalana espera l'autòpsia del veí de Torreforta així com la del cadàver que els Bombers de la Generalitat han trobat entre les ruïnes de l'empresa on va haver-hi l'explosió, i que "segurament" correspondrà amb el treballador que va desaparèixer després de l'incident.

L'explosió a l'empresa del polígon sud de la Canonja va tenir lloc en un reactor que posteriorment va afectar una cisterna, i Protecció Civil de la Generalitat ha acusat l'empresa de "no facilitar la informació i no seguir els protocols" després de l'incident.

Arran de l'explosió i el posterior incendi a l'empresa química, van resultar ferides vuit persones, una d'elles en estat crític.

Contador