Publicat 23/7/2019 12:34:45 +02:00CET

La periodista Gemma Nierga s'incorpora a Ràdio 4, l'emissora a Catalunya de RNE

La periodista Gemma Nierga
TVC - Archivo

MADRID, 23 jul. (EUROPA PRESS) -

La periodista Gemma Nierga s'incorporarà a Ràdio 4, emissora a Catalunya de RNE, el proper mes de setembre, i assumirà una secció diària dins del programa 'El matí a Ràdio 4' en la qual farà entrevistes "en un ambient càlid" des d'un cafeteria de Barcelona.

Segons ha informat RNE, la secció de Nierga en el programa que dirigeix Ramon Castelló es dirà 'Un cafè d'idees amb Gemma Nierga', en la qual la periodista conversarà en directe, de dilluns a dijous a les 8.30 hores, amb polítics, empresaris i científics de "primera línia".

"Les entrevistes tindran lloc en una carismàtica cafeteria del barri del Poblenou de Barcelona, i buscarà així un ambient càlid i de confiança per obtenir més idees dels seus interlocutors", precisen des de la ràdio pública.

Gemma Nierga (Girona, 1965) compta amb una trajectòria de més de tres dècades a la ràdio, vinculada gairebé sempre a la Cadena Ser, de la qual es va acomiadar el 2017. Durant aquell temps, va guanyar tres vegades el Premi Ondas.

La incorporació de Nierga a Ràdio 4 és una de les novetats de la propera temporada a l'emissora catalana, que es reforça a més amb l'estrena del programa 'En directe' d'Olga Rodríguez, Gemma Esteve i Lorena Amo, sobre problemes quotidians i participació; i l'ampliació del programa 'Vida verda' de Pilar Sampietro, amb un especial setmanal dedicat a l'emergència climàtica.

D'altra banda, Laura González dirigirà un especial 'Zona Random', de dilluns a dijous; i hi haurà un espai que duran a terme els alumnes de la Universitat Autònoma de Barcelona, segons informa RNE.