Publicat 3/7/2020 17:30:31 +02:00CET

La Pedrera acollirà dues propostes "íntimes" del Grec Festival amb Xavier Bobés i Nico Roig

La Pedrera acollirà dues propostes "íntimes" del Grec Festival amb Xavier Bobés i Nico Roig
EUROPA PRESS

BARCELONA, 3 jul. (EUROPA PRESS) -

La Fundació Catalunya-la Pedrera acollirà dues propostes "molt íntimes" del Grec Festival de Barcelona a càrrec del director d'escena Xavier Bobés i el músic Nico Roig, segons ha explicat el director del festival, Francesc Casadesús, en una conferència de premsa aquest divendres.

D'una banda, la Pedrera posarà en escena del 22 al 24 de juliol l'obra 'Corpus', del creador escènic Xavier Bobés, i que la directora de cultura de la fundació, Marga Viza, ha definit com una proposta "híbrida molt intimista".

'Corpus' és un espectacle en el qual conviuen l'escultura, la música i la manipulació d'objectes, "un viatge poètic cap al cos" adreçat a grups petits d'espectadors.

SO BINAURAL

La segona proposta anirà a càrrec del músic i cantant Nico Roig, que actuarà del 28 al 30 de juliol a l'espectacle 'Yo siempre sueño que sí', un concert amb so binaural recuperat de la programació cancel·lada del PedreraArtlab.

"És un disc molt enfocat cap a dins", ha explicat Roig, que ha afegit que el format binaural permet que tots els espectadors escoltin exactament el mateix i que desaparegui, així, la noció de públic.

Marga Viza ha recordat que la Pedrera reobrirà les portes el 15 de juliol després d'haver estat quatre mesos tancada.