Publicat 28/11/2019 10:57:04 +01:00CET

Paul McCartney actuarà el 17 de juny a l'Estadi Olímpic de Barcelona

Cartell del concert de Paul McCartney a Barcelona
LIVE NATION

BARCELONA, 28 nov. (EUROPA PRESS) -

Paul McCartney actuarà el 17 de juny a l'Estadi Olímpic de Barcelona en el seu únic concert a Espanya de la gira 'Freshen Up', ha informat aquest dijous la promotora Live Nation en un comunicat.

El concert de McCartney, que tot just s'ha anunciat com a cap de cartell del 50è aniversari del festival britànic de Glastonbury, suposa el seu retorn a Espanya després de quatre anys, quan va actuar a Madrid.

"Sabem que la gent a Espanya sap com divertir-se, per això estem preparant una gran celebració per quan tornem a Barcelona l'any vinent. La banda i jo esperem veure-us a tots. Volem festa i 'rockejar' amb vosaltres una altra vegada", ha assegurat McCartney.

Durant els últims 15 anys, la banda de l'ex-'beatle' ha estat formada per Paul 'Wix' Wickens (teclat), Brian Ray (baix/guitarra), Rusty Anderson (guitarra) i Abe Laboriel Jr (bateria).

Les entrades sortiran a la venda general el dimecres 4 de desembre a les 10 hores, i hi haurà prevendes a partir del 2 de desembre per a membres registrats a livenation.es i una altra per a fans.