Actualitzat 9/4/2020 13:53:04 +00:00 CET

Pau Donés (Jarabe de Palo) torna després de més d'un any retirat de la música

El cantant Pau Dons en una imatge d'arxiu
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

MADRID, 8 abr. (EUROPA PRESS) -

Pau Donés, líder de la banda Jarabe de Palo, ha anunciat el seu retorn musical després de més d'un any retirat per un càncer, amb la publicació d'un vídeo que ha enregistrat al balcó de casa seva, on interpreta la cançó 'Vuelvo'.

El cantant ha anunciat a les xarxes socials el seu retorn a la música, que va deixar aparcada a començament del 2019, amb una cançó que ha gravat a casa arran del confinament per la crisi sanitària.

"Hi torno", explica el músic en la cançó, "perquè la música ha tornat al meu cap", "per trobar-me amb la meva gent i aquí estar-m'hi sempre", "perquè trepitjar l'escenari és l'única cosa en què penso", i per fer "el que sempre he volgut fer".

L'autor de cançons com 'La Flaca', que va ser diagnosticat amb un càncer de còlon l'estiu del 2015, va anunciar a començament del 2019 que deixava la música, amb la publicació d'un vídeo 'Adéu, però fins ara'.

El músic compleix així la seva paraula després de presentar recentment el disc 'Jarabe Filarmónico' i el llibre de col·lecció '100 letras' per dir adéu als 52 anys i després de més de 20 anys dedicat a la música.